Sari la conținut
proiectie-gratuita-la-cityplex-brasov

În cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex vă invită vineri, 12 aprilie, la  ora 18.15, la proiecția filmului „Dansatoarea din Umbră/Shadow Dancer”. Intrarea e liberă – în limita locurilor disponibile.
Filmul, în regia lui James Marsh, e un thriller bazat pe fapte istorice, și anume conflictul din Irlanda de Nord.
Un membru activ al IRA (Andrea Riseborough) este arestat în timpul unui atentat cu bombă eşuat în metroul londonez. Femeia acceptă să devină informator al serviciului MI5 (reprezentaţi de Clive Owen şi Gillian Anderson), de dragul copilului său minor. Ea se întoarce în Belfast, la familia sa care este în întregime implicată în operaţiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violenţă.
Povestea se complică încă de la prima misiune. Femeia este presată de autorităţi să livreze informaţii despre operaţiunile IRA, iar "fraţii" din reţea o suspectează de trădare şi ea riscă moartea. În tabăra cealaltă, agentul care o racolează (Clive Owen) răspunde pentru viaţa ei, însă se trezeşte prins în jocurile de culise din MI5 care pot duce la sacrificarea sursei sale.
Shadow Dancer a avut premiera la Sundance Film Festival în 2012 şi a fost prezentat la ediţia a 62-a a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin 2012.
Puteţi confirma prezența la telefon: 0368.409.064; 0728.800 474 sau sa rezervati online pe www.brasov.cityplex.ro/rezervari .

Comentarii

Ultimă oră