Sari la conținut

Programul „Pentru suflet” ar putea fi preluat și de comuna Prejmer

programul-pentru-suflet-ar-putea-fi-preluat-si-de-comuna-prejmer

Programul „Pentru suflet” ar putea fi preluat de comuna Prejmer, la „schimb” cu anularea Balului Seniorilor

Cătălin Popa , reprezentant în Consiliul Local Prejmer, a anunţat zilele trecute că, împreună cu viceprimarul comunei, lucrează la un proiect de hotărâre privind implementarea în comună a programului „Dar din suflet pentru seniori”, care este o copie fidelă a programului „Pentru suflet” din municipiul Braşov.


   Mai exact, alesul local a anunţat că în cazul în care acest program va fi aprobat, prejmerenii care au peste 65 de ani şi venituri mai mici de 1.000 lei/lună vor primi înaintea sărbătorilor de iarnă bonuri cu valoarea totală de 100 lei.


   „Ulterior, în funcţie de resursele financiare disponibile la bugetul local, astfel de bonuri ar urma să fie distribuite şi înaintea Paştelui. De această formă de protecţie socială ar urma să beneficieze 400 – 500 de persoane, multe dintre ele cu venituri extrem de mici, având în vedere că au lucrat în agricultură”, a declarat Popa.


     Ca sursă de finanţare pentru acest program social, propunerea lui este ca Primăria Prejmer să renunţe la Balul Seniorilor, care se desfăşoară în fiecare an, mai ales că de-a lungul timpului în comună au fost numeroase discuţii în ceea ce priveşte lista de invitaţi.

Comentarii

Ultimă oră