Sari la conținut

Programările pentru permise și înmatriculări din data de 6 aprilie, amânate

programari-pentru-permise-si-inmatriculari-amanate-pentru-data-de-6-aprilie

Ținând cont că data de 6 aprilie a fost declarată zi nelucrătoare, toate persoanele care au programări online pentru această dată, atât la înmatriculări cât şi la permise, trebuie să se prezinte cu programarea listată sau salvată în orice alt mod, la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în data de 30 martie.

Programările online la compartimentele permise de conducere și înmatricularea vehiculelor Brașov, efectuate cu anticipație pentru data de 06.04.2018, se vor face în data de 30.03.2018.

Pentru a se evita aglomerarea reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că în data de 30.03.2018 se vor asigura ghișee distincte pentru cele două date, respectiv 30.03.2018 si 06.04.2018, fiecare persoană urmând să se prezinte la ghișeul rezervat la ora înscrisă pe programare.

Dacă sunt persoane, care nu se pot prezenta la data de 30.03.2018 li se va asigura soluționarea cererii în orice altă zi lucrătoare, apropiată de data rezervării, cu condiția prezentării rezervării listate și a documentelor conforme.

Detalii aici:

Comentarii

Ultimă oră