Sari la conținut
profesoara-din-brasov-ucisa-in-bataie

• Trupul Vioricăi Borzoş a fost găsit pe drumul spre Transfăgărăşan. Colegii și elevii profesoarei sunt în stare de șoc.


Una dintre cele mai îndrăgite profesoare de la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov a fost găsită moartă. Trupul Vioricăi Borzoş a fost descoperit la intrarea pe Tranfăgărăşan, de un muncitor. Femeia a avea pe corp mai multe lovituri. Semn că cel mai probabil profesoara ar fi fost ucisă în bătaie. Mai mult decât atât, lângă cadavru au fost descoperite şi actele femeii.

• O profesoară iubită

Viorica Borzoş a lucrat 20 de ani ca profesoară de sport la Colegiul Remus Răduleţ din Braşov. Era foarte iubită de elevi şi de colegi şi spun că era o femeie extraordinară. Colegii profesoarei au postat un mesaj de condoleanţe pe site-ul Colegiului Remus Răduleţ. „Cu lacrimi în ochi şi adâncă durere în suflet anunţăm încetarea din viaţă a celei ce a fost colega şi prietena noastră Borzoş Viorica, profesor de Educaţie Fizică şi Sport. Doamna profesoara a activat în unitatea noastră de învăţământ mai bine de 20 de ani – timp în care a îndrumat şi îndrăgit generaţii întregi de elevi. În deosebitul său respect faţă de meseria pe care o practica doamna profesoară a dat dovadă de iscusinţă, talent, răbdare şi multă dăruire, făcând o pasiune pentru munca cu copiii. Dumnezeu să o odihnească în pace!“.
„Problemă cu un nepot”

Motivul crimei pare a fi o moştenire în localitatea Bran. O casă şi mai multe terenuri. Profesoara avea grijă de o mătuşă în vârstă de 98 de ani şi primea mesaje de ameninţare de la un nepot care se temea că femeia ar urma să primească întreaga moştenire. Nepotul este însă plecat în Italia. Poliţiştii de la Sibiu deschis o anchetă, dar încă nu au reţinut niciun suspect în acest caz. La Braşov vestea morţii profesoarei a căzut la un trăsnet Directorul Colegiului Remus Răduleţ auzise şi el că femeia avea probleme cu un nepot. „S-a plâns unor colegi că ar avea o problemă cu un nepot. Parcă a spus unora că se teme de acest nepot, ca a mai spart uşa, că a mai chemat S.M.U.R.D.-ul s-o ia pe mătuşa respectivă, că ea se teme că se şi droghează că are mintea tulburată“, a declarat pentru stirileprotv.ro Ioan Buksa.

Comentarii

Ultimă oră