Sari la conținut

Este foarte important în zilele noastre să folosim produse naturale pentru îngrijirea corpului, care să nu ne pună în pericol sănătatea.

Argila verde superfină uscată la soare. Normalizează metabolismul celular, încetineşte procesele de îmbătrânire, întăreşte epiderma. Recomandată în special pentru tenul gras şi mixt, normalizează funcţia glandelor sebacee şi are efecte tonifiante.
Uleiul din seminţe de struguri. Este un ulei uşor, penetrant, ce nu lasă urme grase, asigurând o piele fină. Protejează pielea, hidratează şi împiedică formarea ridurilor. Conferă strălucire firelor de păr. Este ideal ca ingredient pentru masaje.
Apa de trandafiri. Este un excelent tonifiant pentru toate tipurile de piele, ideal pentru demachiere, spray catifelant hidratant, deodorant, ingredient în loţiuni de ten.
Uleiul de lemn de trandafir. Recomandat pentru pielea matură, ridată, obosită. Redă elasticitatea şi supleţea tenului. Ajută la ameliorarea problemelor de impotenţă sau frigiditate.
Extractul din sâmburi de grapefruit. Inclus în compoziţii cosmetice, este un remediu eficient împotriva eczemei, herpesului, coşurilor, şi diferitelor infecţii ale pielii. Combate cauzele mătreţii.  
Uleiul de migdale dulci rafinat. Unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient recomandat pentru orice tip de piele, delicat, hrănitor şi calmant, ideal şi pentru pielea sensibilă sau fragilă.  
Uleiul de rozmarin. Recomandat în tratamente speciale pentru tenurile grase, acneice, seboreice. Util în tratamentele scalpului şi al mătreţii.
Uleiul de mentă. Benefic în tratamentul tenului gras, congestionat. Tonifică şi vitalizează pielea, stimulează schimburile de substanţe la nivel celular.
Uleiul de primulă. Remediază calitatea pielii, ajută la dermatitele atopice, eczeme, rosacee, acnee. Ideal în îngrijirea zonei delicate din jurul ochilor, netezirea ridurilor.
Argila roşie superfină us­cată la soare. Susţine tratamentul acneei, pielii cu rozacee, inflamaţii sau ulceraţii. Purifiant şi catifelant, lasă pielea proaspătă, netedă şi cu o culoare fină, rozalie.
Uleiul de cânepă. Hidratant, regenerant şi revitalizant, este un ulei util în special pentru pielea uscată, matură, iritată, obosită sau deshidratată.
Uleiul de lămâie verde. Stimulant, favorizează circulaţia sanguină, descongestionant cutanat, revigorant.

Comentarii

Ultimă oră