Sari la conținut

Pro Business Together, Susținerea inteligenței Pro NASA

pro-business-together-sustinerea-inteligentei-pro-nasa

Susținerea inteligenței Pro NASA

Evenimentul anului în business va avea loc la Brașov chiar în această primavară.

Asociatía ProAfaceri Brașov organizează cel mai important eveniment de business - Conferința Pro Business Together.

ProAfaceri susține viitorul Brașovului și se implică activ în susținerea proiectelor valoroase pentru comunitate.

V-ați întrebat vreodată cum arată viitorul? V-ați gândit  ce e dincolo de aici și acum? Ați realizat vreodată că printre noi trăiesc oameni cu un pas în viitor?

Ei bine, Da! Ei sunt chiar lângă noi și nu trebuie decât să le întindem o mână pentru a ne lua cu ei într-un alt univers.

Este vorba de tânăra generație sau, mai exact, foarte tânăra generație care ne dovedește cu ușurința unui gând transmis în eter că nimic nu este imposibil, nici chiar colonizarea spatiului sau crearea unei vieți normale aproape oriunde în Univers.

Ei sunt cei care an de an câștigă premii după premii la NASA. Ei sunt cei care stau umăr la umăr cu cei mai puternici specialiști în astrofizică și cu câștigătorii premiilor Nobel, spunând cu mândrie că sunt din România. Însă, tot ei sunt cei care sunt uitați cu desăvârșire de statul român, ei... copiii de excepție ai țări care creează prin lucrările lor participante la competiția NASA lumi paralele viabile în spațiu.

Acum nu cer mai nimic decât lucruri normale într-o societate normală, transportul și cazarea pentru a ajunge în Statele Unite ale Americii.

Ei, cei care au viitorul asigurat prin inteligență, ambiție și consecvență ne solicită să sprijinim viitorul nostru asigurat de viitorul lor.

Responsabilitatea socială se caracterizează prin antreprenoriat responsabil, voluntar, ce aduce beneficii angajaților, comunității și mediului înconjurător în general.

Atitudinea responsabilă pe care o are ProAfaceri este aceea de a susține și de a genera proiecte CSR în beneficiul comunității.

Astfel, ne implicăm ProActiv în susținerea proiectelor premiate de către NASA a elevilor Colegiului Andrei Șaguna Brașov.

Contribuie direct la licitația din cadrul evenimentului Pro Business Together pentru produsele valoroase pe care ai ocazia de a le achiziționa:

1. Machetă avion de vânătoare F21 – donată de Comandantul Acadeniei Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”

2. Ie tradițională – donată de The Land of Dracula

3. Rachetă tenis semnată de Ilie Năstase – donată de Rosia Cosmin – Director General CCI Brașov

4. Breloc cu însemnul heraldic al Academiei Forțelor Aeriene “Henri Coandă”

5. Două tablouri pictate special, de dimensiuni mari care au inspirat eticheta pentru 2 sortimente de vin, unul roze și unul roșu pentru Recaș, inclusiv sticlele de vin corespunzătoare

6. Două sticle de vin de colecție de la Cotnari producția anilor 1996 și 1999

și pune o cărămidă la construcția viitorului lor și al nostru.

Detalii aici : www.proafaceri.club

Pentru orice alte informații vă stăm la dispozitie la 0799 800 300.

Comentarii

Ultimă oră