Sari la conținut
prioritate-redusa-pentru-politisti

Poliţiştii ar putea pierde prioritatea de pe strada Dimineţii. După mai bine de un an, Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov va reanaliza situaţia semnelor de circulaţie de la intersecţia străzilor Dimineţii cu Nicolae Titulescu. Măsura vine după ce la Primărie a fost depusă o reclamaţie cu privire la circulaţia autovehiculelor în această intersecţie.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Braşov a primit în Comisia de Circulaţie aprobarea de a monta semnul de prioritate la ieşirea din strada Dimineţii pe strada Nicolae Titulescu. În mediul online, şi nu numai, au apărut o serie de nemulţumiri, pe această temă. Astfel, IPJ a depus la Primărie o cerere pentru îndepărtarea indicatoarelor „cedează trecerea“ şi „drum cu prioritate“ montate în toamna trecută la intersecţia Dimineţii cu Nicolae Titulescu. “ Am primit o adresă de la Poliţia Braşov pentru ca în următoarea şedinţă a Comisiei de Circulaţie să se evalueze sesizarea unui cetăţean care vrea să se revină la vechiul sistem de prioritizare, respectiv Nicolae Titulescu cu prioritate şi Dimineţii să aibă cedează trecerea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Deşi există nemulţumiri încă de anul trecut, de când au fost aplicate noile reguli, acestea nu au fost puse în discuţie până acum.

Comentarii

Ultimă oră