Sari la conținut

Primul turneu naţional al vloggerilor ajunge la Braşov

primul-turneu-national-al-vloggerilor-ajunge-la-brasov

Din online, în offline - Primul turneu naţional al vloggerilor se oprește duminică şi pe la Braşov!

La acest final de an, România are parte de o premieră: primul turneu al vloggerilor va ajunge în principalele oraşe ale ţării, iar cei mai cunoscuţi vloggeri ai momentului vor fi prezenţi pentru a împărtăşi din experienţa lor în online.

Turneul este organizat de Global Events şi îi va reuni pe unii dintre cei mai urmăriţi vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino Golden, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu. Acestora li se vor alătura invitaţi speciali în fiecare oraş în parte.

Turneul va ajunge duminică şi la Braşov, unde invitat special va fi Marisa Paloma.

Primul turneu al vloggerilor la nivel naţional le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de discuţie pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveştile acestor vloggeri, informaţii preţioase despre începuturile lor în acest domeniu, provocările de zi cu zi şi tendinţele din domeniu.

Cei care îşi vor achiziţiona bilete cu opţiunea „meet-and-greet” vor putea sta faţă în faţă cu vloggerii preferaţi, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii. Biletele „meet-and-greet” sunt valabile doar cu bilet de acces la spectacolul respectiv. Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5gang.

La Braşov, evenimentul se va desfăşura pe 16 decembrie 2018, la Centrul de evenimente Lux Divina, iar preţurile biletelor variază de la 40 la 100 de lei (https://spectacolebrasov.ro/turneul-vloggerilor/ ).

Preț bilet:  40, 60, 80 sau 100 lei.

Comentarii

Ultimă oră