Sari la conținut

În preajma sărbătorii Valentine’s day, Art ­Mission organizează primul târg de nunţi al sezonului 2011 din Braşov. Cei îndrăgostiţi care vor să-şi unească destinele în acest an au ocazia timp de cinci zile, între 10 şi 14 februarie, la „Braşov Expo Wedding” să găsească ultimele tendinţe în materie de vestimentaţie sau organizare de nunţi. La târgul „Braşov Expo Wedding” , care va avea loc la complexul Macro Mall, vor participa 20 de expozanţi. Pe durata târgului se va desfăşura o serie de acţiuni menite să-i inspire şi să-i ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru ziua magică a nunţii lor. Vor avea loc: demonstraţii de coafură, machiaj, manichiură; show floristic; lecţii de dans de societate şi spectacole de muzică şi tradiţii populare de nuntă. În cursul zilelor de vineri-sâmbătă-duminică vor concerta mai mulţi solişti, Betty (ex Etnic), Black Rose, Alex (Bazuka), I.O.N. din România (ex Ro-Mania).
Rochie cu cristale Swarovski. Târgul vine cu promoţii şi cu reduceri chiar până la 70 % pentru aranjamentele florale, decoraţiunile de nuntă sau pentru rochiile de mireasă. Rochiile care vor fi expuse la târg aparţin în mare parte  designerului Benjamin Roberts din Marea Britanie. Preţurile rochiilor de mireasă variază între 900 euro şi 2000 euro. Ceea mai scumpă rochie de mireasă este dintr-un material de dantelă, organza, cu aplicaţii de pietre Swarovski şi aparţine colecţiei La Sposa care face parte din grupul Pro Novias din Barcelona.Vor fi de asemenea şi rochii de seară pentru cocktailuri marca Terrani din New York. Este unul din cei mai renumiţi designeri din lume, fiind sponsorul oficial pentru ţinutele prezentatoarelor premiilor Oscar.
Urmează ediţia a doua. Această ediţie a târgului vine de asemenea şi cu oferte pentru locaţiile de nuntă la restaurante sau hoteluri. Ofertele pentru meniul de nuntă costă între 100 - 200 de lei de persoană, unele firme oferind bonus chiar şi o lună de miere în Bulgaria sau Turcia.  Organizatorii promit că va urma şi ediţia estivală a târgului Braşov Expo Wedding.

Comentarii

Ultimă oră