Sari la conținut

Mercadia  Group, companie de retail controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu,  va deschide joi la Braşov, prima unitate Macro. Acesta va fi inaugurat, în cartierul  Tractorul, pe strada Aluminiului, numărul 6. Magazinul va fi deschis publicului începând de vineri.

Inaugurarea  primului magazin Macro vine la un an de la lansarea pe piaţă a reţelei  de magazine de cartier Mic.ro, care numără în prezent peste 460 de  unităţi.
Rebranduire. Dinu Patriciu a anunţat de anul trecut că  reţeaua de magazine de tip Minimax Discount, preluată în august 2010, va  fi rebranduită sub numele de Macro. Reţeaua Minimax este formată, în  prezent, din 44 de magazine. Oficialii companiei nu au oferit informatii  despre noua reţea de magazine Macro, ele urmând a fi dezvăluite în  cadrul unei conferinţe de presă.
Cine va fi prezent la Braşov.  La evenimentul de la Braşov vor fi prezenţi Dinu Patriciu, preşedintele  DP Holding, şi Richard Mansel, CEO-ul Macro. Mercadia Holland BV  administrează în prezent trei afaceri: lanţurile de magazine Mic.ro şi  MiniMax Discount (Macro), casele de pariuri Bet Arena Cafe şi  minireţeaua de magazine cu produse ecologice Bio Good.

Comentarii

Ultimă oră