Sari la conținut

Primul foișor inteligent din România a fost construit, la Bran

primul-foisor-inteligent-din-romania-a-fost-construit-la-bran

Primul foișor inteligent din România a fost construit, la Bran, de către elevii participanți la Tabăra Meseriașilor din țara lui Andrei.

Potrivit unui comunicat de presă, în cea de-a patra săptămână de tabără, 50 elevi din Gorj,viitorii electricieni și constructori au participat la ateliere practice și la ateliere de dezvoltare personală, în care au învățat cum să lucreze în echipă, cum să comunice eficient, cum să își dezvolte spiritul antreprenorial și cel civic și cum să se prezinte în fața unui angajator.

La atelierul practic, elevii au lucrat la construcția unui foișor din lemn, ce urmează să fie amplasat în Târgu Jiu. Acesta îmbină tehnologiile moderne de iluminat, producția de energie verde și cea de stocare și design-ul tradițional și poate servi comunității drept spațiu de lucru sau de relaxare.

Viitorii meseriași au contribuit la construcția acestuia, realizând structura de lemn, sistemul electric de iluminare, hamace, scaune și mese.

Cei mai buni zece elevi meseriași vor fi recompensați cu burse lunare de 500 de lei, pe toată durata anului școlar următor.

Comentarii

Ultimă oră