Sari la conținut

Primele televizoare cu sistem de operare Android, disponibile in Romania

primele-televizoare-cu-sistem-de-operare-android-disponibile-in-romania

TP Vision a adus în România primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android care aduc libertatea si posibilitătile nenumărate oferite de piata Android pe un ecran de mari dimensiuni. Totodată, ele oferă un plus de viteză si fluentă derulării programelor TV si performante superioare, chiar si pentru jocuri avansate. Philips, primul brand care oferă televizoare cu Android, este prezent în magazinele românesti, începând din această săptămână, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 si 9800.
Orice utilizator de tabletă sau smartphone care experimentează zi de zi oferta variată de aplicatii si functii are acum posibilitatea de a trăi aceeasi experientă pe ecrane de mari dimensiuni. Noile Philips Android TV depăsesc sfera programelor TV si aduc mai aproape de utilizatori nenumărate aplicatii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului. Astfel, utilizatorul are acum posibilitatea de a accesa direct de pe televizor aplicatii de fitness, social media, e-mail, radio, stiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzică, aplicatii educative pentru copii si orice alte aplicatii de care ar putea fi interesat. Sistemul de operare Android aduce multitasking-ul în utilizarea aplicatiilor pe noile televizoare, experienta de utilizare devine astfel mai plăcută si mai confortabilă. El oferă, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicatiilor.
În plus, Philips Android TV oferă posibilitatea de a controla, prin aplicatiile disponibile în Google Play Store, device-urile conectate la reteaua casei sau la internet, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN, precum sistemele de supraveghere si securitate, baby monitoarele, hard disk-urile de retea, sistemele de aer conditionat etc.

Comentarii

Ultimă oră