Sari la conținut

Primăria Brașov va amplasa un centru de vaccinare mobil la intrarea pe str. Republicii

primaria-brasov-va-amplasa-un-centru-de-vaccinare-mobil-la-intrarea-pe-str-republicii

Liber la restaurante! Primăria Brașov va amplasa un centru de vaccinare mobil la intrarea pe str. Republicii, pe locul fostei porți, pentru a le reaminti brașovenilor și turiștilor, care este cea mai sigură cale pentru accesul la viața pe care o aveau inainte de pandemie.

Duminică, 16 mai, brașovenii și turiștii care își doresc să aibă din nou acces nerestricționat în restaurante și cafenele se pot vaccina fără programare, in intervalul 8.00 și 20.00. Acesta este cel de al treilea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov.

Evenimentul poartă titlul ,,Liber la restaurante!” și le este dedicat angajaților din domeniul HoReCa, precum și tuturor celor care își doresc ca accesul în restaurante și cafenele să se facă fără restricții. În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, cu vaccin Pfizer.

Următoarele evenimente ale campaniei ,,Liber la vaccinare! Liber la viață!” din aceasta luna sunt:


Liber în tribune - se va desfășura la Patinoarul Olimpic și este un eveniment dedicat sportivilor și suporterilor care vor să se întoarcă în tribune.


Liber la piscine - este un eveniment dedicat tuturor celor care iubesc natația și se va desfășura la Bazinul Olimpic.

Comentarii

Ultimă oră