Sari la conținut

Primăria Brașov organizează, duminică 13 iunie, la un club de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 2, un nou eveniment de vaccinare

primaria-brasov-organizeaza-duminica-13-iunie-la-un-club-de-pe-strada-nicolae-titulescu-nr-2-un-nou-eveniment-de-vaccinare

Liber la concerte! Primăria Brașov organizează, duminică 13 iunie, la un club de pe strada Nicolae Titulescu, nr. 2, un nou eveniment de vaccinare, de data aceasta dedicat iubitorilor de concerte și organizatorilor de evenimente de acest gen. Cei care se vaccinează în cadrul evenimentului vor primi, gratuit, un card de fidelitate, încărcat și cu o sumă de bani, pentru consumație la două cluburi brașovene.

În cadrul evenimentului, vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,"Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Tot în această perioadă, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, a organizat, în piețe și în zonele aglomerate, evenimentul "Mai aproape pentru vaccinare!”. Centrele de vaccinare mobile au fost amplasate în zona Pieței Astra, a complexului comercial Brintex și la Piața Dacia. Pe 20 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, organizează evenimentul "Liber în biserici”, dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic.

Evenimentul se va desfășura în clădirea unei biserici.

Comentarii

Ultimă oră