Sari la conținut

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică regulamentul care permite accesul copiilor în curtea școlii, în afara orelor

primaria-brasov-a-lansat-in-dezbatere-publica-regulamentul-care-permite-accesul-copiilor-in-curtea-scolii-in-afara-orelor-

„Fără lacăte pe curtea școlii!“ Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică regulamentul care permite accesul copiilor în curtea școlii, în afara orelor - Scopul acestui act normativ este de a crea cadrul necesar pentru ca toți copiii și elevii din Brașov să poată intra pe terenurile de sport din curțile școlilor în afara programului educațional, astfel încât numărul bazelor sportive la care aceștia au acces să crească semnificativ.

Programul de acces în curţile și pe terenurile de sport în aer liber este zilnic, în perioada vacanțelor, și doar în weekend, în perioada anului școlar, în intervalul orar 09:00 – 21:00. programul poate fi restrâns în funcţie de anotimp, astfel încât activităţile sportive să se desfăşoare în condiţii de lumină naturală.

În zilele în care au loc cursuri, programul este de la terminarea cursurilor și până la maxim ora 20.00, în funcție și de anotimp. Până în 6 iunie, brașovenii vor putea transmite propuneri pentru completarea sau modificarea regulamentului, astfel încât proiectul prezentat spre aprobarea Consiliului Local să cuprindă toate elementele necesare pentru a asigura un acces optim la terenuri a copiilor și elevilor, dar și pentru ca aceste activități sportive să se desfășoare în condiții de siguranță.

Comentarii

Ultimă oră