Sari la conținut

Primăria Brașov a deschis cel de al treilea centru de vaccinare, destinat exclusiv vaccinării cu Astra-Zeneca

primaria-brasov-a-deschis-cel-de-al-treilea-centru-de-vaccinare-destinat-exclusiv-vaccinarii-cu-astrazeneca

Primăria Brașov a deschis cel de al treilea centru de vaccinare, destinat exclusiv vaccinării cu Astra-Zeneca. Unitatea funcționează în cartierul Tractorul, pe str. Gloriei nr. 3, la fostul punct termic.

Acesta va fi folosit exclusiv pentru vaccinarea persoanelor înscrise în etapa a II-a, cu vaccinul Astra-Zeneca. La deschidere au fost prezenți primarul Allen Coliban, directorul DSP, Andrea Neculau și coordonatorul campaniei de vaccinare în municipiul Brașov, viceprimarul Flavia Boghiu.

Centrul este unul dintre cele 4 pregătite pentru etapa a doua de vaccinare, care se vor deschide în municipiul Brașov, cu un total de 16 puncte de vaccinare. Deschiderea celui de al patrulea centru, de la Sala Sporturilor, se va face în funcție de numărul de vaccinuri alocate de Ministerul Sănătății municipiului Brașov.

Pe lângă acestea, un al cincilea centru, la fostul cinematograf Popular, va putea fi pregătit dacă va fi necesar. Primele două centre au fost deschise la jumătatea lunii ianuarie, și funcționează la CATTIA (Bartolomeu, pe str. Institutului) și la Căminul pentru persoane vârstnice (str. Gladiolelor nr. 4). La cele două centre se utilizează vaccinurile BioNTech Pfizer (Comirnaty) și Moderna.

Comentarii

Ultimă oră