Sari la conținut

Primăria a lansat în dezbatere publică regulamentul pentru reabilitarea fațadelor

primaria-a-lansat-in-dezbatere-publica-regulamentul-pentru-reabilitarea-fatadelor

Primăria a lansat în dezbatere publică regulamentul pentru reabilitarea fațadelor. Municipalitatea poate cofinanța 50% din costurile de reabilitare, iar pentru cazurile sociale, primăria va acoperi în totalitate aceste costuri.

"Farmecul Brașovului depinde în mod direct și de felul în care arată fațadele din centrul istoric. Din păcate, avem încă multe clădiri care necesită intervenții dar vestea bună pe care brașovenii o au este că punem în dezbatere publică regulamentul de reabilitarea a fațadelor istorice. Acest regulament va fi în dezbatere publică până pe 31 mai. Vă invit pe toți să trimiteți sugestii și propuneri de îmbunătățire. Este primul pas pentru a face funcțională fundația de reabilitare  monumentelor istorice." a declarat primarul Brașovului Allen Coliban.



Cele mai importante prevederi cuprinse în acest ghid sunt cele referitoare la modul în care Primăria Brașov va cofinanța lucrările de reabilitare, precum și care sunt facilitățile pe care Municipalitatea le acordă celor care fac astfel de lucrări. Pe de altă parte, prin regulament sunt impuse și sancțiuni pentru cei care refuză să execute lucrări de reabilitare a fațadelor în urma notificărilor primite din partea primăriei.

Comentarii

Ultimă oră