Prima manșă de concurs de duminică, din cadrul Trofeului Teliu, a fost întreruptă mai multe zeci de minute în urma unui accident care a necesitat operațiuni de descarcerare.

 

Starea concurentului este stabilă iar cursa a fost reluată după eliberarea traseului.

 

Concurentul cu numărul 217, Camil Perian, a pierdut controlul mașinii pe care o pilota, lovind la viteză mare parapetul de piatră de pe partea stângă a sensului de mers.

 

Incidentul a avut loc pe virajele dintre posturile 5 și 6 ale traseului.

 

În urma impactului, au intervenit echipajele de urgență care au fost nevoite să desfășoare operațiuni de descarcerare, mașina fiind deformată în locurile pe unde concurentul trebuia să fie evacuat.

 

Deși inițial era în stare de inconștiență, pilotul și-a revenit ulterior, fiind conștient în timpul descarcerării și în timpul transportării sale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru investigații suplimentare. Nici un spectator nu a fost implicat în acest incident.

 

În weekendul 19-20 mai 2018 a avut loc, la Teliu, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, etapă câștigată de către Andrei Dumitrescu, singurul pilot care a reușit să scadă sub bariera de timp de 1 minut și 40 de secunde.

 

Ceilalți doi ocupanți ai podiumului au dus o luptă foarte strânsă, Lucian Răduț clasându-se al doilea, cu un avans de doar 0.084 secunde în fața lui Paul Andronic.

 

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, se va desfășura în 9 și 10 iunie pe unul dintre cele mai celebre trasee automobilistice din țară, Drumul Poienii din Brașov.