Sari la conținut

Prima loterie fiscală a anului a decis: 142 de lei, în 30 decembrie

prima-loterie-fiscala-a-anului-a-decis-142-de-lei-in-30-decembrie

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale din acest an a avut loc duminică, 17 ianuarie, pentru bonurile emise între 1 şi 31 decembrie 2015, a anunţat Ministerul Finanţelor, precizând că a virat sumele pentru cele 24 de premii aferente extragerii din octombrie, de 32.404 lei fiecare.

Fondul de premiere va rămâne de 1 milion de lei, iar premiile vor fi împărţite la maxim 100 de câştigători. În prima etapă a extragerii de duminică a fost extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare, iar în a doua au fost extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare. Astfel, ziua câştigătoare a fost extrasă 30 decembrie, valoarea bonurilor câştigătoarea fiind decisă de sorţi la 142 de lei.

Rezultatele extragerii au fost postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Comentarii

Ultimă oră