Sari la conținut
prima-infrangere-de-acasa-pentru-harman

Înfrăţirea Hărman a pierdut în etapa a 3-a din Liga a 3-a meciul jucat pe teren propriu cu Atletic Bradu. A fost 5-2 în favoarea argeşenilor, iar echipa lui Gabi Kajcsa rămâne doar cu punctele obţinute la debut. Pentru braşoveni au marcat Pasăre şi Damian, din penalty.

Hărmanul a pierdut al doilea meci jucat pe teren propriu în Liga a 3-a. Formaţia antrenată de Gabi Kajcsa a cedat cu 5-2 în disputa cu Atletic Bradu. Chiar dacă au început perfect jocul şi au deschis scorul rapid prin Pasăre, în minutul 8, braşovenii s-au văzut egalaţi şi conduşi la pauză, cu un incredibil 4-1. Până la final, fiecare echipă a mai punctat o dată. Damian şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un gol reuşit din penalty.

În ciuda înfrângerii cu Atletic Bradu, din echipa lui Kajsa s-a remarcat din nou Alin Damian. Mijlocaşul braşovenilor a ajuns la cota „doi” în campionat. Interesant este că ambele reuşite de până acum au venit din lovitură de la 11 metri. Tot două goluri are şi Boţia, care însă au fost bifate în primele etape.

După acest joc, Hărmanul a ajuns la a doua înfrângere consecutivă. În week-end, braşovenii vor merge în Teleorman, pentru meciul cu Sporting Roşiorii de Vede, o altă echipă în criză de puncte.

Meciul dintre Sporting Roşiori şi Înfrăţirea Hărman este programat sâmbătă, de la 17.00.

Comentarii

Ultimă oră