Sari la conținut

Preţuri mai mici pentru transportul pe cablu, în Poiana Braşov, în zilele lucrătoare

preturi-mai-mici-pentru-transportul-pe-cablu-in-poiana-brasov

Turiştii pasionaţi de sporturile de iarnă vor putea să circule cu telecabina sau telegondola în staţiunea Poiana Braşov la preţuri mai mici, în cursul săptămânii, după ce Primăria Braşov a decis să modifice sistemul de punctaj de pe cartele de acces.

 Astfel, de luni până joi, se consumă mai puţine puncte de pe cartela de transport pe cablu (skipass-uri).

Pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, pentru fiecare urcare, în loc de 6 puncte, se vor scădea 5, pentru telecabina Kanzel, în loc de 5 se vor scădea 4, pentru telescaun Ruia, se vor scădea 3, în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului, 2 în loc de 3. La teleschiuri nu vor fi modificări.

 În week-end însă, se revine la sistemul obişnuit.

O urcare sau o coborâre cu telecabinele din Poiana Braşov costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii între 6 şi 12 ani. În cazul în care este preferată varianta urcare/coborâre, atunci prețurile sunt 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii. În ceea ce priveşte accesul cu cartele cu puncte la telecabine, telegondolă, telescaune şi teleschiuri, cea mai ieftină, de 6 puncte, este 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, iar cea mai scumpă, cu 240 de puncte, este 550 de lei pentru adulţi şi 290 de lei pentru copii.

De asemenea, iubitorii sporturilor de iarnă pot opta şi pentru abonamente la transportul pe cablu, care diferă în funcţie de ore, preţul încadrându-se între 35 şi 480 de lei. Pe zile, un abonament de o zi cu urcări nelimitate costă 145 de lei (80 de lei pentru copii), iar pentru 10 zile din sezon, consecutive sau nu, 1.000 de lei (600 de lei pentru copii).


   În acest moment se schiază în condiţii bune pe întreg domeniul schiabil, toate pârtiile fiind deschise, starea vremii este excelentă. Stratul de zăpadă pe pârtii are grosimi cuprinse între 40 şi 60 de cm.

Sunt funcţionale următoarele instalaţii pe cablu: telecabinele Capra Neagră şi Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul şi Stadion.

Comentarii

Ultimă oră