Şcoala braşoveană de limba engleză English First a fost premiată la Cambridge, primind distincţia de „cel mai bun centru de pregătire din România” la categoria „metoda de pregătire”.

  Premiul a fost acordat de către Universitatea Cambridge, prin departamentele sale de specialitate, Cambridge English Assessment şi Cambridge University Press.

    Ceremonia de premiere a avut loc pe 29 martie 2019 la Cambridge, în prezenţa celor doi directori, Hervé Mark şi, respectiv, Duncan Christelow.
English First a fost selectată în urma unei competiţii între nu mai puţin de 73 de şcoli particulare din toată ţara.

  La şcoala din Braşov studiază câteva sute de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, iar majoritatea susţin examene de atestare lingvistică Cambridge începând încă din clasa a II-a.

  „Procentul de promovabilitate este de 100%. Avem elevi care studiază la noi de când erau la grădiniţă şi au luat toate certificatele Cambridge îndrumaţi şi pregătiţi de noi, de la nivelul A2 (al Cadrului european comun de referinţă pentru limbi) până la nivelul C1. Putem spune că am învăţat, dar am şi crescut împreună”, a explicat Carmen Varga, directorul centrului educaţional.

      Examenele Cambridge English sunt recunoscute pe plan internaţional.