Sari la conținut

Ne putem trata şi la Braşov cu tehnici moderne folosite în alte ţări de ani buni! În premieră un spital privat oferă pacienţilor şansa tratării fără bisturiu a unor afecţiuni biliare, pancreatice şi ale tubului digestiv. Mai mult, aceste tehnici noi ajută la diagnosticarea tumorilor fără intervenţie chirurgicală şi la creşterea duratei de viaţă, atunci când chirurgia clasică nu mai dă rezultate. În ambele situaţii se oferă posibilitatea recuperării pacientului într-un timp mult mai scurt, cu complicaţii reduse şi durată de spitalizare mai mică.

Faţă de chirurgia clasică noile tehnici, oferite acum şi la Braşov, au o serie de avantaje precum riscul mult mai redus de complicaţii, reducerea semnificativă a timpului de diagnosticare, dar şi la creşterea duratei de viaţă. În plus, există posibilitatea de a rezolva anumite complicaţii rezultate în urma chirurgiei clasice. O braşoveancă a avut şansa să beneficieze de aceste tehnici noi, femeia având o problemă de sănătate la fiere. Intervenţia a fost filmată. Vedeţi imagini la Stirile Mix Tv.

Dacă în lume aceste tehnici există de peste 30 de ani, în Romania sunt de aproximativ 10 ani, cu o dezvoltare mai accentuată in ultimii 5 ani. (L.N.)

Comentarii

Ultimă oră