Sari la conținut

„Poveste de Crăciun” în această seară la Reduta

poveste-de-craciun-in-aceasta-seara-la-reduta

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarnă de Teatrul Coquette Bucureşti, ajunge la Braşov, la Centrul Cultural Reduta, în această zi de luni, 19 decembrie 2016, de la ora 18:00.

Piesa de teatru este inspirată din nuvela „Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

În Ajunul Crăciunului, morocănoasa şi zgârcita mătuşă Matilda este vizitată de cei doi nepoţei, Billy şi Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să cheltuiască, aşa că nu ştie ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Chiar la miezul nopţii, când mătuşa adoarme pe şezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun şi prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie ... şi în viitor, când s-ar putea să nu fie ţinută minte aşa cum şi-ar dori. Când se trezeşte, găseşte o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun şi astfel acesta redevine o sărbătoare a bucuriei şi a generozităţii.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în preajma Crăciunului.

Spectacolul de iarna face parte din proiectul naţional educativ „Caravana cu poveşti” marca „Un părinte mai bun”.

Proiectul îşi propune să aducă în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru - pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Biletele se pot achiziţiona de la Centrul Cultural Reduta, costul lor fiind de 25 de lei.

Comentarii

Ultimă oră