Sari la conținut

Poştaşii vor aduce pensiile până la Crăciun

postasii-vor-aduce-pensiile-pana-la-craciun

Pentru ca pensionarii să se poată pregăti pentru Sărbătorile de Iarnă, în luna decembrie termenele de livrare a pensiei vor fi decalate: până în 23 decembrie se va face plata la domiciliu, iar pentru cine nu e găsit acasă, până în 30 decembrie la Oficiul Poştal.

Până în 23 decembrie 2016, pensionarii care primesc pensia de la poştaş îşi vor primi banii. Potrivit unei circulare a Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), indemnizaţiile vârstnicilor vor fi achitate în intervalul 14 decembrie - 23 decembrie.

Pentru a putea fi realizat acest lucru, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost modificate.

Dacă beneficiarii nu vor fi găsiţi la domiciliu, plata va fi asigurată de ghişeele subunităţilor poştale până la data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

Casa Naţionala de Pensii Publice menţionează că drepturile băneşti care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convenţiile pe care instituţia le are încheiate cu aceste bănci. Plata pensiilor prin poştă se face de obicei eşalonat între 14 şi 28 ale lunii.

Comentarii

Ultimă oră