Sari la conținut
pompierii-eroi-ai-comunitatii-

Doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au prmit titlurile de "Erou al Comunităţii”.
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Braşov a decernat noi titluri pentru fapte de curaj şi devotament în slujba comunităţii, locotenetului Valeriu David şi plutonierului Dan Butucea.
„Sunt de a dreptul onorat şi mă bucur pentru că am primit această distincţie şi îmi doresc ca de acum înainte să îndeplinesc la fel, cu acelaşi succes, misiunile la care voi participa”, a declarat plutonier Dan Butucea, subofiţer operativ principal ISU Braşov.
„Este o onoare pentru mine şi un rezultat al muncii pe care am făcut-o cu atâta ambiţie de a lungul timpul. Ce-i drept, mi-a făcut plăcere să fiu aici astăzi, dar nu este numai munca mea ci şi a colegilor mei, cu care sunt în stare să merg oriunde, să fac orice, pentru că sunt nişte oameni deosebiţi”, ne-a spus lt. David Valeriu, ofiţer principal ISU Braşov.  „Sunt două cadre care fac cinste inspectoratului, care acţionează şi îşi fac datoria cu devotament alături de celelalte cadre, sunt o echipă şi aşa cum ne place nouă să spunem, suntem o familie şi acţionăm pentru situaţiile de urgenţă care se ivesc la nivelul judeţului Braşov”, ne-a declarat colonel Stelian Rechiţean, şef ISU Braşov.
„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost premiat prin reprezentanţii săi pentru situaţiile extrem de complicate în care dânşii intervin. I-am mai premiat şi în anii trecuţi, ne bucurăm că am putut face lucrul acesta şi acum şi îl vom face şi în continuare”, a declarat Claudiu Coman, preşedinte ATOP Braşov.


Comentarii

Ultimă oră