Sari la conținut

Brașovean amendat cu 3.000 de lei după ce a aruncat deșeuri pe un câmp din municipiu

brasovean-amendat-cu-3000-de-lei-dupa-ce-a-aruncat-deseuri-pe-un-camp-din-municipiu

Polițiştii locali din cadrul Biroului Activitate Comercialǎ și Protecția Mediului fac verificǎri permanente în Municipiul Brașov pentru a constata zonele contaminate cu deșeuri.

Ȋn urma acestor controale a fost identificatǎ pe terenul situat între Şoseaua de sud-est și cimitirul de la Micșunica, o nouǎ depozitare de deșeuri rezultate din salubrizarea unui imobil. Erau aruncate obiecte de mobilier, diverse recipiente în care fuseserǎ îmbuteliate bǎuturi alcoolice, saci cu bonuri de la pariuri sportive, deșeuri lemnoase, mashuri publicitare, deșeuri menajere, etc.


Au fost efectuate demersuri și a fost găsit vinovatul. brașoveanul a efectuat o igienizare și toate deșeurile rezultate din aceastǎ activitate au fost aruncate pe câmp. Omul a fost sancționat contravențional cu amendǎ în cuantum de 3.000 lei și s-a dispus ca măsurǎ complementarǎ salubrizarea zonei.

Cetățenii din municipiul Brașov trebuie să știe că, în astfel de cazuri, amenzile pentru persoanele fizice sunt cuprinse între 3000 lei și 6000 lei, iar pentru cele juridice între 25.000 lei și 50.000 lei.

Comentarii

Ultimă oră