Sari la conținut
politistii-lau-vizitat-pe-mitica

Update: Sloganul preferat al galeriilor, „Mitică la pușcărie”, a devenit astăzi realitate. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost reţinut de procurorii bucureşteni în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.  Ordonanţa de reţinere a fost emisă după ce Dragomir a fost audiat în acest dosar la Poliţia Capitalei. Procurorii au cerut mandat de arestare pentru următoarele 29 de zile.

Update: Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ajuns la sediul Poliției pentru audieri. El nu a dat nicio declarație la intrarea în sediul Poliției

Poliţiştii au făcut în această dimineață 11 percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, printre care şi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, fiind vizate şapte persoane suspectate de evaziune, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I de fotbal. Anchetatorii au făcut percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri, Dragomir confirmând informaţia şi afirmând că poliţiştii nu i-au spus ce căutau. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că în acest dosar de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani au fost făcute percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir, suspectat că ar fi încasat un comision important în contextul vânzării drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Sursa: Mediafax

Comentarii

Ultimă oră