Sari la conținut

Policlinica de la Spitalul de Copii va fi modernizată

policlinica-de-la-spitalul-de-copii-va-fi-modernizata

Modelul de finanţare folosit pentru reabilitarea ambulatoriului Maternităţii Braşov va fi folosit şi pentru restaurarea Policlinicii de la Spitalul de Pediatrie.
Consiliul Judeţean încearcă să obţină sumele necesare Spitalului de Copii prin exerciţiul financiar 2014-2020 prin programul Operaţional Regional, anunţă vicepreşedintele forului, Mihai Pascu (foto).
El spune că angajaţii de la Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov care au elaborat proiectul pentru ambulatoriul de la Maternitate, au reuşit să acceseze 2,170 de milioane de lei, fără ca instituţia judeţeană să mai angajeze experţi în redactarea documentaţiilor declarate eligibile.
„Fosta policlinică a spitalului se pretează foarte bine pentru asemenea investiție pe care nu ne-o permitem din banii bugetului Consiliului Județean. Spitalul de Copii se pretează la un proiect asemănător celui de la Maternitate astfel încât, pe ciclul bugetar 2014-2020, vom încerca să venim cu un proiect de finanţate pe fonduri europene“, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Pascu.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean precizează că Spitalul de Copii este cel puţin la fel de important ca Maternitatea pentru că este deja o unitate medicală cu caracter regional, el deservind atât populaţia din judeţul Braşov, cât şi din zona limitrofă.

Comentarii

Ultimă oră