Sari la conținut
poftitim-la-realbayern

Spectacolul din Liga Campionilor, continuă și în această seară. După ce ieri, Atletico Madrid și Chelsea au remizat, 0-0, astăzi în manșa tur a celei de-a doua semifinale, se vor întâlni Real Madrid și Bayern Munchen.

Tehnicianul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat că Gareth Bale şi Cristiano Ronaldo sunt incerţi pentru acest meci, Jesé Rodríguez, Álvaro Arbeloa, Marcelo şi Sami Khedira sunt accidentaţi, deşi ultimii doi ar putea fi folosiţi în acest meci.

De partea cealaltă, David Alaba, Thiago Alcántara, Xherdan Shaqiri și Diego Contento sunt accidentaţi mai grav, astfel că vor lipsi şi în perioada următoare din echipa bavarezilor.

Danyel van Buiten va lipsi și el în această seară. Buyten a sosit alături de Bayern la Madrid, însă imediat a luat avionul înapoi spre Munchen pentru a fi alături de soţia sa Celine, care va da naștere celui de-al treilea copil al cuplului.

Real Madrid este neînvinsă de 17 meciuri pe Santiago Bernabeu în Liga Campionilor, în timp ce Bayern nu a mai pierdut în deplasare din 2 octombrie 2012, 1-3 la Minsk, în faţa bieloruşilor de la BATE Borisov.

Acesta va fi al 15-lea duel în Liga Campionilor dintre cele două echipe, astfel că se egalează recordul celor mai numeroase dueluri dintre aceleaşi echipe în Champions League, stabilit de FC Barcelona şi AC Milan.

Partida va începe la ora obișnuită de Champions League, 21.45.

Comentarii

Ultimă oră