Sari la conținut

Planuri pentru Poiana Brașov: Nocturnă şi pe pârtiile Lupului şi Drumul Albastru

planuri-pentru-poiana-brasov-nocturna-si-pe-partiile-lupului-si-drumul-albastru

Având în vedere că traseele de schi sunt tot mai căutate de pasionaţii de sporturi de iarnă, municipalitatea braşoveană are în plan să extindă numărul pârtiilor cu nocturnă.


    În prezent, singura pârtie pe care se poate schia la lumina reflectoarelor în Poiana Brașov este „Bradul”, însă aceasta este cu grad de dificultate mic. În viitor, Primăria Braşov are în plan să monteze reflectoare şi pe Pârtiile Lupului şi Drumul Albastru, care sunt mai dificile.


     Deocamdată, proiectul este în faza elaborării studiului de fezabilitate, pentru care autorităţile locale au semnat deja un contract de servicii, în valoare de 142.800 de lei, documentaţia urmând a fi realizată de firma bucureşteană VRD Proiect Invest.


    Conform informaţiilor disponibile pe platforma electronică de achiziţii publice, instalaţia de nocturnă va trebui să fie configurată astfel încât să permită organizarea unor competiţii naţionale şi internaţionale. SF-ul contractat va arăta coordonatele tehnice şi economice ale investiţiei, respectiv care va fi costul unor astfel de instalaţii.

Comentarii

Ultimă oră