Sari la conținut

Planuri de Sfântul Valentin? Cinema City aprinde proiectoarele de film la Brașov. Biletele sunt deja disponibile

planuri-de-sfantul-valentin-cinema-city-aprinde-proiectoarele-de-film-la-brasov-biletele-sunt-deja-disponibile

Cinema City deschide un nou multiplex în AFI Brașov, din 11 februarie. Cu biletele deja puse în vânzare, brașovenii sunt invitați să petreacă weekend-ul la cinema, ca să simtă filmul și să trăiască în premieră experiența cinematografică absolută.

Tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde

Brașovenii au la dispoziție un număr de 8 săli dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, dintre care un număr de 7 săli pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, precum și o sală cu formatul special 4DX, care activează toate simțurile și oferă spectatorilor senzația că fac parte din tot ceea ce se întâmplă pe Marele Ecran.

Începând de astăzi, brașovenii îşi pot cumpăra de pe site-ul cinematografului bilete la cele mai așteptate producții. Se bifează acțiune, umor și efecte speciale impresionante, prin cumpărarea biletelor în avans care oferă posibilitatea cinefililor de a fi printre primii care vizionează filmele în acest weekend, în cea mai nouă locație Cinema City. Pentru că cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film.

Filmul se simte mai intens în 4DX

Brașovenii se vor bucura la maxim de tehnologia unică 4DX și vor experimenta în premieră toate cele cinci simțuri vizionând filmul SF “Moonfall” în regia lui Roland Emmerich. Cu adrenalină care pulsează la maxim, spectatorii vor experimenta toată acțiunea din film, despre o iminentă coliziune a Pîmântului cu Luna, la cote maxime, grație efectelor speciale care intensifică live totul.

Din 18 februarie, în formatul special 4DX intră filmul “Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, când personajele lor pleacă într-o vânătoare de comori.

Un weekend la cinema de Valentine’s Day

Deschiderea cinematografului din Brașov coincide și cu premiera comediei romantică „Mărită-te cu mine”, o poveste de dragoste modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale. Filmul care include melodii originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma îi are ca protagoniști pe Lopez și pe Owen Wilson.

O altă lansare care se poate vedea în doi este thrillerul „Moarte pe Nil”. Ecranizarea romanului cu același nume al Agathei Christie, regizată de Kenneth Branagh, aduce împreună o distribuție sonoră - Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer și Emma Mackey.

Filmele care se văd la cinema în familie sau cu prietenii

Printre alte titluri care pot fi alese din program se numără blockbuster-ul „Omul – Păianjen: Niciun drum spre casă”, cel mai nou film din seria Marvel dedicată supereroului cu Tom Holland în rol principal, , filmul românesc „Miracol”, despre care „Variety” a spus că a fost unul dintre cele mai bune filme de la Festivalul de la Veneția 2021.

La Cinema City, prețuri speciale la filmele preferate

La capitoul animații intră anime-ul „Belle”, o producţie-fenomen, „Hai să cântâm din nou”, unde cei mici și cei mare se bucură de melodii de succes spectaculoase, dar și producția Disney „Encanto” sau filmul de aventuri “Clifford: marele câine roșu”. Pentru toate acestea, există oferta Bilet de Familie: atunci când vin împreună la film, adulții plătesc același preț precum copiii.

La Cinema City, marțea este zi cu noroc: indiferent de genul preferat sau de titlul ales, în fiecare săptămână se activează oferta de CINEMARȚI. Astfel, că se vine cu prietenii sau cu familia, filmele se văd la prețuri unice: biletul unui film 2D este de 14.9 lei, iar biletul unui film 3D este de 16.9 lei.

Cinematograful Cinema City din Brașov se alătură celorlalte 27 de locații din 20 de orașe din țară (București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara) și este situat în incinta centrului comercial AFI Brașov: Bd. 15 Noiembrie, nr. 78. Noua destinație a iubitorilor de film este una ușor accesibilă, aflată la doar 10 minute de Centrul Vechi al orașului.

Comentarii

Ultimă oră