Sari la conținut

Pietonal amenajat temporar pe o bandă de circulație, pe str. Mureșenilor

pietonal-amenajat-temporar-pe-o-banda-de-circulatie-pe-str-muresenilor

Pentru a face loc şantierului Electrica, o bandă de circulaţie a vehiculelor de pe strada Mureşenilor va fi transformată în trotuar!


  Astăzi a început amenajarea zonei de trafic pietonal pentru lucrările de modernizare a rețelei electrice de pe strada Mureșenilor, zona din apropierea Pieței Sfatului.


   Potrivit avizului emis de Comisia de Circulaţie a municipiului Braşov, lucrările se vor desfăşura pe trotuar, pe segmentul cuprins între librăriile Okian şi Cărtureşti.


   Pentru asigurarea circulaţiei pietonale, pe prima bandă a străzii Mureşenilor (pe sensul de urcare către Maternitate) a fost amenajată, temporar, o zonă de trafic pietonal, separată de circulaţia autovehiculelor prin sisteme de protecţie.

Lucrarea este executată pentru Electrica (SDEE Transilvania Sud) şi se va realiza pe tronsoane mici, cu acoperirea săpăturii şi refacerea pavajului.

Pentru şantierele Poarta Şchei şi Grigoraş Dinicu se aplică sistemul de anulare temporară a locurilor de parcare!

Tot în cadrul lucrărilor desfăşurate de Electrica pentru modernizarea reţelei electrice în centrul istoric, de mai bine de o săptămână se lucrează pe partea stângă în sensul de mers a străzii Poarta Şchei, pe segmentul str. George Coşbuc - Apollonia Hirscher. Săpăturile se execută pe trotuar, dar pentru a se putea realiza în condiţii optime şi de siguranţă, locurile de parcare de pe str. Poarta Şchei au fost desfiinţate temporar.

Ulterior, lucrările se vor derula pe partea dreaptă, cu devierea traficului pe zona parcărilor.


  După finalizarea lucrărilor pe acest tronson, vor începe lucrările pe str. Grigoraş Dinicu, pe acelaşi sistem, de anulare temporară a locurilor de parcare.

Comentarii

Ultimă oră