Sari la conținut

Peste 30 milioane de euro pentru canalizare și apă potabilă la Săcele!

peste-30-milioane-de-euro-pentru-canalizare-si-apa-potabila-la-sacele

Reabilitarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în Municipiul Săcele au fost cuprinse în lista prioritară de investiții din Master Planul Județului Brașov, propuse pentru a se realiza din fonduri europene.

Municipiul Săcele, în calitate de beneficiar și Operatorul Regional Compania Apa Brașov, în calitate de operator, au întocmit împreună programul de măsuri, privind infrastructura de apă uzată și apă potabilă din Săcele.

În acest context, Administrația săceleneană s-a angajat la întocmirea documentațiilor tehnice, execuția de reabilitare și extindere la rețelele de alimentare cu apă și canalizare a 27 de străzi situate în cartierele Baciu și Cernatu.

Operatorul Regional Compania Apa Brașov, s-a angajat la întocmirea documentațiilor tehnice și execuția lucrărilor de reabilitare și extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare în tot restul Municipiului Săcele, însumând 56,88 km de rețele de apă și 60,29 km de rețele de canalizare.

În acest moment studiul de fezabilitate este finalizat și depus spre avizare la Autoritatea de Implementare, pentru finanțare din Fonduri Europene, iar proiectul tehnic se află în faza de avizare la autoritatea de mediu.

Perioada estimată pentru implementarea proiectului este 2021 – 2027.

Comentarii

Ultimă oră