Sari la conținut

Peste 100 de persoane s-au vaccinat în primele 2 ore la evenimentul Liber la concerte!

peste-100-de-persoane-sau-vaccinat-in-primele-2-ore-la-evenimentul-liber-la-concerte

Peste 100 de persoane s-au vaccinat în primele 2 ore la evenimentul organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică.

La final de săptămână s-a desfășurat cel de al optulea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la concerte!” este un eveniment dedicat tuturor celor care duc dorul concertelor, a muzicii live, dar și pentru cei care organizează astfel de evenimente. Toți cei care s-au vaccinat în cadrul acestui eveniment au primit, gratuit, un card de fidelitate, încărcat și cu o sumă de bani, pentru consumație la doua cluburi din oras.


Vaccinarea în cadrul acestui eveniment s-a facut fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.


Pe 21 iunie, Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică, organizează cele de al nouălea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare, ,,Liber în biserici”, dedicat atât enoriașilor, cât și personalului ecumenic. Evenimentul se va desfășura în interiorul unei biserici.
Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce înseamnă reîntoarcerea la normalitate.

Comentarii

Ultimă oră