Sari la conținut
perna-cu-tihna-pentru-bunici

Asociația Zi de Bine dă start proiectului “Perna cu tihnă” și va pregăti în luna decembrie 700 de pachete, pentru 700 de bunici, cu tot ce încape într-o față de pernă. După acest an plin de incertitudine și îngrijorare, decembrie este luna în care oamenii iau o pauză, își trag sufletul și își găsesc liniștea alături de familie. Însă pentru bătrânii care își vor petrece sărbătorile de iarnă singuri, lucrurile vor sta diferit.

Mai afectați de pandemie decât oricare altă categorie de vârstă, tot ce îndrăznesc să își mai dorească este să pună liniștiți capul pe o pernă. În luna decembrie, Asociația Zi de Bine le-a pregătit „Perna cu tihnă” – un pachet plin cu bunătăți care încap într-o față de pernă și care le-ar putea face sărbătorile mai frumoase 700 de pachete vor ajunge la 700 de bunici din județele Brașov și Bacău.

Pentru ca „Perna cu tihnă„ să poposească în 700 de locuri e nevoie și de brațe de nădejde. Fundația de Sprijin Comunitar Bacău și Asociația BertaLand din Brașov și-au trimis deja voluntarii la cumpărături. Dacă aveți un proiect în care credeți, dar pentru care nu ați găsit încă finanțare, îl puteți înscrie pe www.zidebine.ro

Comentarii

Ultimă oră