Sari la conținut

Pentru români: salarii de până la 3.700 euro în străinătate

pentru-romani-salarii-de-pana-la-3700-euro-in-strainatate-


Românii care doresc să se angajeze în străinătate în această perioadă au oferte cel puţin interesante venite de la firmele din Europa şi Asia. Vezi ce caută şi cum îi ofertează pe români angajatorii din Italia, Grecia, Franţa, Marea Britanie, dar şi din Bahrain, potrivit unui material Economica.net.

- Salarii cuprinse între 600 de euro şi 2.100 de euro pentru personal restaurant în Bahrain. Un restaurant de lux din Bahrain angajează 50 de români pe următoarele posturi: manager de restaurant, bucătar, asistent de bucătar, ospătar, barman, hostess, DJ, casier.

- Se caută personal hotelier în Grecia. Se oferă între 700 de euro şi 1.000 de euro pe lună. Angajatorii din Grecia recrutează bucătari, barmani, ospătari, recepţioneri români.

- Francezii caută dulgheri români pe care-i ofertează cu salarii cuprinse între 1.350 de euro şi 1.500 de euro lunar. Angajatorii din Franţa caută şase dulgheri români pentru construcţia şi montarea caselor de lemn.

- Se caută cazangii dispuşi să lucreze pe un şantier naval din Franţa. Se oferă 1.600 de euro-1.650 de euro pe lună.

- 20 de şoferi profesionişti sunt ofertaţi în Danemarca cu salarii cuprinse între 1.600 de euro şi 1.800 de euro pe lună

- Salarii lunare cuprinse între 3.300 de euro şi 3.700 de euro pentru electricieni în Marea Britanie. Angajatorii caută 10 electricieni români cu cel puţin trei ani experienţă în producţie auto şi care au cunoştinţe temeinice de limba engleză.

CITEŞTTE MAI MULTE PE: economica.net

Comentarii

Ultimă oră