Sari la conținut

Pedeliştii să-şi facă bagajele şi să plece în opoziţie!

Aceasta este sfatul pe care preşedintele PSD Constantin Niţă îl dă PDLiştilor care ocupă funcţii publice. Social democratul braşovean spune că la fel trebuie să facă şi şeful portocaliilor, primarul George Scripcaru. În acelaşi spirit electoral, Niţă critică propunerea democrat liberalilor care vor să legifereze proiectul conform căruia funcţionarii publici, mai ales cei de rang înalt, să nu mai fie obligaţi să demisioneze dacă mai vor să candideze la alegerile din acest an.

Liderii din opozitie îi acuză pe PDLiştii de la Putere că s-au apucat să inventeze tot felul de procedee ticăloase prin care îşi perfecţionează tehnica de furt la alegerile din acest an. Preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, spune că intenţia de modificare a legii funcţionarilor publici este doar un exemplu. " O şmecherie a guvernului Boc prin care se încearcă fraudarea alegerilor şi folosirea aparatului de stat în campania electorală.Mi-e greu să cred că în funcţionar public de la Curtea de Conturi sau de la Garda Financiară dacă va dori să candideze că nu-şi va folosi influenţa pe care o are asupra primarilor, consilierilor, firmelor, în interes propriu.  " a declarat Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov.


De asemenea, social democratul braşovean spune că aşa-zisele previziuni ale premierului Emil Boc, conform cărora în acest an electoral se va înregistra o creştere economică de aproape doi la sută, sunt doar minciuni. Un motiv în plus, apreciază Niţă, ca PDLiştii să plece de la Putere. Primul pe lista neagră a pesedistului este George Scripcaru." Toţi pedeliştii, nu doar primarul, ci şi consilierii, viceprimarul, să-şi facă bagajele să plece şi să meargă în opoziţie. Să mai vadă şi ei cum mai este în opoziţie, că poporul a văzut ce au făcut până acum" a completat Niţă.


Constantin Niţă apreciază că tot ceea ce fac PDL-iştii cu puterea în plin an electoral, nu reprezintă altceva decat un pericol pentru sistemul democratic românesc. (A.L.)

Comentarii

Ultimă oră