„Lupii” de la Corona sunt încă în cărţi pentru calificarea în semifinalele Ligii Mol.
 
Hocheiştii de la Corona Wolves Braşov s-au întors din deplasarea în Ungaria şi Slovacia cu patru puncte din nouă posibile. Saluga şi compania au pierdut primul meci cu cei de la Dab Docler, scor 1-3 (0-2, 1-0, 0-1), apoi au câştigat în faţa celor de la Ferencvaros scor 4-1 (0-1, 0-0, 4-0) şi au pierdut după loviturile de penalitate în faţa celor de la Nove Zamky, scor 1-2 (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0). În urma acestor rezultate, „lupii” Braşovului au acumulat 62 de puncte din 37 de meciuri şi ocupă în acest moment ultimul loc ce asigură prezenţa în semifinalele competiţiei. Pe prima poziţie a clasamentului sunt maghiarii de la Dab Docler cu 70 de puncte din 35 de meciuri, pe doi sunt hocheiştii de la Miskolci cu 66 de puncte din 36 de partide, iar poziţia a treia este ocupată de solvacii de la Nove Zamky cu 66 de puncte din 36 de meciuri disputate. Locul cinci este ocupat de campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, 57 de puncte din 35 de jocuri, iar poziţia a şasea revine momentatn celor de la Ferencvaros cu 51 de puncte din 37 de partide. Lanterna roşie a Ligii Mol este Ujpest cu şase puncte din 36 de jocuri.  
Fără şansă în faţa campionilor. Hocheiştii lui Rauhanen nu au avut nicio şansă în partida cu campioana en-titre a Ligii Mol, Dab Docler. Maghiarii au început în forţă jocul şi la finalul primelor 20 de minute conduceau cu 2-0. „Lupii” Braşovului au reuşit să echilibreze disputa în partea secundă şi au redus din handicap prin golul lui Martin Saluga şi astfel s-a intrat în ultima repriză cu Dab Docler în avantaj de doar un gol. Braşovenii au încercat să dea lovitura în repriza a treia, însă atacanţii lui Rauhanen nu au găsit drumul spre gol. Cu trei minute şi jumătate înainte de final, Dab Docler a punctat pentru 3-1 şi şi-a trecut în cont toate cele trei puncte.
Repriză fantastică la Budapesta.  După înfrângerea cu Dab Docler, hocheiştii de la Corona Wolves Braşov au reuşit o victorie extrem de importantă în Liga Mol, în deplasare cu Ferencvaros. „Lupii” Braşovului au trecut cu 4-1 (0-1, 0-0, 4-0), la Budapesta, de Ferencvaros. Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Kiss. Repriza a doua a fost una „albă”, iar în ultima treime elevii lui Rauhanen s-au dezlănţuit. Antal a eglat la doar 20 de secunde de la startul reprizei, după care Petreş şi-a dus echipa în avantaj. În ultimele zece minute, la rampă a ieşit Martin Saluga. Slovacul a mărit avantajul braşovenilor la 3-1, după care a stabilit scorul final, 4-1, cu nouă secunde înainte de expirarea timpului regulamentar, când a marcat în poarta goală. 
Au pierdut la şuturi de penalitate. Hocheiştii de la Corona Braşov au pierdut după executarea loviturilor de departajare, jocul din Liga Mol, din Slovacia, cu Nove Zamky. Slovacii au avut nevoie de numai 1 minut şi 18 secunde pentru a deschide scorul, prin Albin Podstavek. În minutul 12, Corona a restabilit egalitatea prin Roberto Gliga. Reprizele a doua şi a treia nu au adus nimic nou pe tabela de marcaj şi astfel s-a intrat în prelungiri. Cum nici în prelungiri cele două echipe nu au găsit drumul spre gol s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă. Pentru noi au ratat Molnar, Gliga şi Hietamaki, iar pentru ei a punctat Martin Uhnak. Cu punctul obţinut aseară în Slovacia, braşovenii păstrează în continuare şanse de a se califica în play-off-ul competiţiei. Vineri 10 ianuarie, tot într-o partidă ce va conta pentru Liga Mol,  Corona Braşov va primi pe teren propriu vizita campioanei României, SC Miercurea Ciuc.