Sari la conținut

Patru pieţe agroalimentare din Braşov vor fi supraveghate video

patru-piete-agroalimentare-din-brasov-vor-fi-supraveghate-video

Pieţele agroalimentare Dacia, Astra, Tractorul şi Bartolomeu din Braşov vor fi supravegheate video, iar imaginile se vor centraliza la dispeceratul Poliţiei Locale.


   Deocamdată, proiectul este în etapa licitaţiei pentru achiziţia unui sistem de supraveghere video, control acces şi detecţie efracţie, procedura fiind derulată de Serviciul Public de Administrare Pieţe Braşov.


   Contractul are o valoare estimată de 545.769 lei, cu tot cu TVA, iar firma care va câştiga licitaţia va avea obligaţia de a instala dispozitivele în termen de 30 zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, incluzând şi perioada de recepție a produselor furnizate şi lucrărilor executate.


   În Piaţa Dacia se vor instala, în total, 32 de camere de luat vederi, în Piaţa Astra – 29, în Piaţa Tractorul – 15, iar în Piaţa Bartolomeu – 14.


     Potrivit reprezentanţilor serviciului, instalarea sistemului de supraveghere video este necesară pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru a uşura activitatea pompierilor sau a Serviciului de Ambulanţă, pentru că se va putea vedea în timp real cât de aglomerată este piaţa, astfel că se va putea stabili în caz de nevoie traseul optim pentru maşinile de intervenţie.

Comentarii

Ultimă oră