Sari la conținut

Patru biciclişti, accidentaţi la Zărnești în faţa sediului de Poliţie

patru-biciclisti-accidentati-la-zarnesti-in-fata-sediului-de-politie

Un accident grav a avut loc marți, 21 august 2018,la orele prânzului, din cauza unei şoferițe care a ieşit de pe o stradă laterală şi a lovit patru biciclişti, care se deplasau regulamentar.

Totul s-a petrecut în faţa sediului postului de Poliţie al oraşului Zărneşti. Victimele sunt adolescenți, membri ai unui club de ciclism din Zărnesti. Bicicliștii au fost loviti de un autoturism, pe strada Mare.

„O victima prezintă răni mai grave, a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime nu sunt rănite grav, dar au fost preluate de un echipaj SMURD și un al doilea echipaj de la Ambulanţă fiind transportate la Spitalul de Pediatrie din Braşov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Plutonier Major Luiza Dănilă.

Potrivit poliţiştilor, şoferul este o femeie de 59 ani, din Zărnești, care a condus un autoturism pe str. Mare din oraș, dinspre Brașov spre Zărnești, „a efectuat viraj la stanga pentru a intra într-o parcare, a încălcat marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers și a lovit un pluton format din aproximativ 7 ciclisti cu vârste cuprinse între 14 si 16 ani, sportivi de la un club local. În urma accidentului a rezultat vătămarea a 4 cicliști, 3 baieti și o fată. Conducatoarea auto nu se afla sub influența alcoolului. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

Comentarii

Ultimă oră