Sari la conținut

Pașcu: „Nu s-a pus problema să vină Rădoi la FC Brașov”

pascu-nu-sa-pus-problema-sa-vina-radoi-la-fc-brasov

Presa brașoveană a anunțat astăzi că Adrian Szabo ar putea fi înlocuit pe banca tehnică a celor de la FC Brașov și că principalele nume vehiculate sunt fostul tehnician al Stelei, Mirel Rădoi și fostul dinamovist Cornel Țălnar. Președintele onorific al stegarilor, Romeo Pașcu a confirmat că s-a întâlnit cu Mirel Rădoi, însă nu pentru a-l aduce pe fostul căpitan al Stelei sub Tâmpa.

„E adevărat că m-am întâlnit cu Rădoi. M-am văzut cu foarte mulți oameni de fotbal în această perioadă. M-am întâlnit și cu Dică și cu Prepeliță dar și cu alți conducători din fotbalul românesc. Principala noastră preocupare în momentul de față este să conturăm lotul de jucători. Să aducem fotbaliști care să ne ajute și cu care să putem promova pe prima scenă a fotbalului românesc. Vrem să rezolvăm situația clubului în această săptămână. Nu s-a pus problema venirii lui Rădoi ca antrenor la Brașov. Am discutat doar despre jucători. Despre un alt antrenor nu a fost vorba. Am putea lua în calcul un posibil nou antrenor doar după ce vom avea lotul gata făcut”,  a declarat pentru Brașovul Tău, președintele onorific al celor de la FC Brașov, Romeo Pașcu.

Un alt nume vehiculat de presa din Brașov a fost cel al lui Cornel Țălnar, însă fostul dinamovist a negat că ar fi în discuții cu oficialii galben-negrilor.

„Este adevărat că am avut câteva discuții cu cei din conducerea clubului în toamnă, însă nu s-au materializat și de atunci nu am mai discutat acest subiect. Sigur că mă uit și că mă interesează ce se întâmplă la FC Brașov  pentru că de câte ori am fost acolo m-am simțit foarte bine. Sper să se întărească în perioada asta și să reușească să-și asigure poziția de play-off, pentru că va fi o luptă foarte grea în ultimele opt etape. Este o serie echilibrată și va fi greu, dar le țin pumnii. Brașovul merită o echipă în prima ligă”, ne-a declarat fostul tehnician al stegarilor, Cornel Țălnar.

Adi Szabo se pregătește pentru reunirea echipei care va avea loc pe data de 11 ianuarie. „Nu știu nimic despre acest subiect. Nu mi s-a comunicat nimic. Pe 11 ianuarie avem programată reunirea lotului. Mai mult nu vreau să comentez”, ne-a spus și antrenorul galben-negrilor Adrian Szabo.

Comentarii

Ultimă oră