Sari la conținut

Party în cluburile braşovene cu BUG Mafia, dr. Alban, Viţa de Vie sau Smiley

Fie că aveţi sau nu liber de 1 decembrie, braşoveni vă aşteaptă o săptămână plină de petreceri, de concerte sau show stand-up.

Astfel  fetele sunt invitate marţi seară în Vintage Pub cu condiţia să nu spună prietenilor la petrecerea "DON"T TELL YOUR BOYFRIEND".  Social Pub te ajută să te destinzi la karaoke cu amici iar El Nino te invită să petreci studenţeşte.  Dacă mai vrei karaoke, poţi cânta şi în Remember Retro Club, KnockOut sau Deane"s.

Marţi, de la ora 22.30 Alex Velea, Free Deejays şi Dan Popescu vă invită la un concert caritabil în Kasho. Ei concerteaza pentru a salva doua vieţi. Intrarea la acest concert va fi 25 de ron.

Saloon Pub organizează pe 30 noiembrie o sărbătoare dedicată Zilei Naţionale. Se va servi fasole cu cărnaţi, se va asculta muzică 100% românească din anii 70"-80". Cei care doresc să participe la petrecere trebuie să poarte  ţinute într-una din cele 3 culori ale steagului românesc. Se va organiza şi un concurs între găştile albaştrilor, galbenilor şi rosilor. Petrecerea începe la ora 21.00. Rezervări se fac la  0268 477 317.

Miercuri seară în clubul Bamboo e seară studenţească. Miercuri PACHA MAN vă invită la lansarea noului său album la Bamboo. Ca de obicei, MC NONIS se ocupă de atmosferă alături de MC Radu si DJ Rigla.

Bamboo Brasov pune la dispoziţia studenţilor în fiecare miercuri 2 autocare în complexul Memo şi Colina pentru a transporta studenţii la club. Îmbarcarea către PARTY se face la ora 23.30 si 00.30!

Joi seară de 1 decembrie, BUG Mafia cântă live la Kasho Club! B.U.G. Mafia este una din cele mai apreciate trupe din Romania in acest moment, acest lucru fiind confirmat atat de cele aproape 1 milion de exemplare vandute din cele 17 materiale ale trupei aparute pana in anul 2010, cat si datorita impactului pe care l-a avut in randul consumatorilor de muzica si in media din Romania lansarea in data de 1 septembrie 2011 a celui mai nou album al trupei, “Inapoi In Viitor”. Albumul s-a incadrat in aceeasi linie de hituri de box office pe care l-au inregistrat toate materialele B.U.G. Mafia. Bilet de intrare: 10 ron.

Vineri trupa „Celelalte Cuvinte" va ţine un concert aniversar la Centrul Cultural Reduta.  Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti şi on-line pe www.eventim.ro la preţul de 25 de lei. Concertul care sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţare va fi susţinut în 12 oraşe din ţară.

Vita de Vie va susţine tot vineri, 2 Decembrie, începând cu ora 21:00 un concert în clubul Rockstadt. Sâmbătă seară Rockstadt are plăcerea de a vă invita  la concertul trupei Negura Bunget.

Sâmbătă 3 Decembrie, nu rata petrecerea anului: Bamboo Brasov împlineşte 1 an! Invitat special: DR. ALBAN!  Te aşteaptă cei mai în vogă artişti, mega-oferte şi surprize in lant! Let’s Party Bamboo style!  Kasho Club îl are ca invitat special pe Smiley, care va susţine un concert într-o seara de sambata cu adevarat deosebită. Intarea costă 20 de lei.
Clubul Groove Garden vă invită sâmbătă seară, de la ora 21:30 la un spectacol de stand up comedy cu Doru Octavian Dumitru. Spectacolul va fi urmat de afterparty "oldschool" cu Dj Bogdan. Intarea costă 25 de lei. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră