După zile în care în Poiana Braşov au fost şi 17 grade Celsius, ultimul weekend de iarnă a readus... iarna pe pârtiile din staţiune.

    Stratul de zăpadă avea vineri o grosime de 60 - 80 de cm, iar duminică 50 - 60 cm, având în vedere ninsorile din ultima perioadă (20 de cm în partea de sus a masivului şi 10 cm în partea de jos), precum şi temperaturile scăzute, care au permis pornirea sistemului de producere a zăpezii artificiale.

    Pârtiile din masivul Postăvarul sunt într-o stare foarte bună şi se schiază pe toate pârtiile, cu excepţia ,,S”-ului mare.

   De luni, 2 martie 2020, începe şi perioada de reduceri pe transportul pe cablu în timpul săptămânii. Astfel, la telecabina Capra Neagră şi Telegondola, la fiecare trecere prin turnichet se consumă 5 puncte în loc de 6, la telecabina Kanzel 4 puncte, în loc de 5 puncte, la telescaunul Ruia 3 puncte, în loc de 4, iar la telescaunul Lupului se vor consuma 2 puncte în loc de 3.

     Hotelierii speră la un martie cu zile multe bune de schi în Poiană, având în vedere că, în utlimii ani, iarna s-a „mutat” către aprilie.