Sari la conținut

Participă la prima ediţia a TNL Streetball Challenge

participa-la-prima-editia-a-tnl-streetball-challenge

Pasionaţii de streetball sunt invitaţi sâmbată 8 iunie, ora 9.00, în Centrul Civic unde se va desfăşura prima ediţie a TNL  Streetball Challenge. Evenimentul va debuta cu un meci demonstrativ surpriză și se va încheia cu premierea tuturor participanților.
Toate informațiile legate de eveniment pot fi accesate pe pagina de Facebook -TNL  Streetball Challenge (vezi aici detalii). Înscrierea echipelor se va face online. Pe pagina de Facebook se află formular de inscriere ce va fi completat de un reprezentant al fiecărei echipe și trimis ulterior pe adresa de e-mail tnl.streetball@yahoo.com, până  vineri, 7 iunie ora 15.00.
“Considerăm că tinerii îşi doresc să aibă parte şi de alte activităţi, în afara petrecerilor şi a campionatelor de fotbal. Cu ceva timp in urmă, împreună cu mai multi colegi ai organizaţiei municipale TNL Braşov, am ajuns la concluzia că avem fiecare multe cunoştinţe care merg să joace streetball, dar nu se organizează evenimente destinate lor, astfel încât, am considerat că este momentul să ne adresam şi lor. Sperăm ca TNL STREETBALL CHALLENGE să devină o tradiţie.” a declarat Vlad Mocan, președinte al organizației municipale TNL Brașov.

“Suntem nerăbdători să înceapă acest eveniment pe care îl pregătim şi îl aşteptăm deja de ceva timp. Ne dorim să oferim tinerilor braşoveni posibilitatea de a socializa şi în afara reţelelor de pe internet, de a petrece timpul în aer liber şi de a face mişcare. Ne propunem, de asemenea, să creăm spectacol şi un mediu propice unei competiţii reale cu premii consistente, care să atragă un unumăr cât mai mare de participanți și la edițiile viitoare.”  a adăugat Teodora David, membru al Biroului Politic Municipal TNL Brașov.

Comentarii

Ultimă oră