Sari la conținut

Paradisul Acvatic se va extinde până la vară pe încă 6.000 de metri pătraţi

paradisul-acvatic-se-va-extinde-pana-la-vara-pe-inca-6000-de-metri-patrati

Veste bună pentru iubitorii de distracție și răsfăț într-un centru de relaxare acvatic.

Compania DIP & GIP SRL, care operează parcul de agrement Paradisul Acvatic din Braşov şi Hotelul Alinalex, şi-a programat investiţii de 1,5 milioane de euro în extinderea parcului cu încă 6.000 de metri pătraţi.

„Vom face o zonă estivală, cu tobogane, un bazin cu valuri şi alte amenajări”, a declarat Dumitru Ioan Puchianu, acţionarul majoritar al companiei.

Acesta a mai precizat că şi-ar dori să demareze lucrările de extindere cât mai repede, astfel încât odată cu sezonul cald noile amenajări să fie funcţionale.

Paradisul Acvatic este una dintre principalele atracţii de agreement din judeţul Braşov, ajungând la un număr de 340.000 de vizitatori anual.

    Găzduiește un centru spa mare și un parc acvatic acoperit, unde oaspeții au la dispoziție 6 piscine interioare încălzite, saune de 3 tipuri, o sală de fitness, o cadă cu hidromasaj mare, o grotă de relaxare și 3 saloane de masaj.

Parcul, care se întinde pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, a fost înfiinţat în 2007, în urma unei investiţii de 12 milioane de euro, din care 10 milioane de euro au fost credite bancare.

Comentarii

Ultimă oră