Sari la conținut

Pakistanezii caută parteneri de afaceri la Braşov

O delegaţie formată din zece oameni de afaceri s-au întâlnit cu reprezentanţii a 15 firme din domenii producătoare de materialelor de construcţii, textile, farmaceutice sau prelucrătoare de metale preţioase şi bijuterii. Oamenii de afaceri străini s-au declarat încântaţi de potenţialul pe care îl are Braşovul în comparaţie cu celelate oraşe din România pe care le-au vizitat.

Declaraţiile oamenilor de afaceri pakistenezi au fost făcute în urma reuniunii de afaceri româno-pakisteneze ce a avut loc la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov dar şi după ce afaceriştii străini au vizitat un parc industrial braşovean şi bineînţeles atracţiile turistice ale oraşului nostru. Ei s-au arătat încântaţi de oraşul nostru frumos.

Reprezentanţii firmelor pakistaneze au menţionat că parteneriatele de afaceri cu România au avut şi încă mai au mult de suferit din cauza lipsei de comunicare. Principalul obiectiv al vizitei delegaţiei străine fiind acela de a rezolva acest inconvenient. Şi pentru a veni în întâmpinarea acestora, Consiliul de Afaceri Pakistanezo-român a lansat şi o pagină de internet, www.pakromaniacounsil.org.

În urma întâlnirilor pe care oamenii de afaceri pakistanezi le-au avut cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, dar şi cu cei ai Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov s-a decis realizarea în viitor a unei expoziţii de promovare, cu caracter permanent al afacerilor pakistaneze la Braşov sau chiar înfrăţirea oraşului Karachi, cel mai mare oraş din Pakistan şi centrul financiar al ţării, cu Braşovul. (S.F.)

Comentarii

Ultimă oră