Sari la conținut

Ospătarul din Brasov care pretinde că este fiul lui Copos vrea să-şi vadă surorile

Mircea Balaban, un ospătar de 28 de ani, care lucreaza la un restaurant din Poiana Brasov, pretinde încă de acum doi ani că ar fi fiul nelegitim al afaceristului George Copos.
Seamănă izbitor cu Copos. Tânărul s-a născut la Comaneşti, în judeţul Bacău. Când avea doi ani, mama sa a murit şi a ajuns în grija statului. La 14 ani, o mătuşă de gradul doi l-a luat cu ea la Braşov. Femeia avea în grijă o vilă din Poiana Braşov şi l-a adus cu ea, alături de familia ei. De la 18 ani se întreţine singur şsi lucrează pe la hotelurile şi restaurantele din Poiană. Balaban nu mai are linişte de câţiva ani, de când lumea îi spune, mai în glumă, mai în serios, că seamană izbitor cu Copos. Lui Balaban i-a încolţit în minte ideea că ar putea fi băiatul lui Copos după ce bunicii i-au povestit că mama sa l-ar fi întâlnit pe omul de afaceri în tinereţe, pe când venea la Bucureşti să-şi viziteze sora.
Este evitat de Copos. De câteva ori, l-a servit la masă pe patronul Rapidului, dar niciodată nu a avut curajul să-i spună în faţă ce are pe suflet. În ultimul timp, a avut câteva tentative de a se întâlni cu omul de afaceri pe care-l consideră tatăl lui. A fost însă evitat. Balaban spune căa nu se aşteaptă la câştiguri materiale de pe urma demersului său, ci doar să fie recunoscut oficial. Zilele trecute, Balaban a ieşit din nou la rampă, în presă, rugându-şi presupusul tată să-l lase să o vadă pe fetiţa despre care tabloidele au spus că ar fi o altă fiică nelegitimă a patronului Rapidului, dar şi pe Alexandra, singurul copil al familiei Copos.
Vrea la nunta Cristinei Copos. Aflat în Braşov, Mircea Balaban se pregăteşte de pe acum pentru nunta Alexandrei Copos, care se pare că va avea loc în vara acestui an. „Vreau să-l rog să mă lase să merg la nunta Alexandrei. Am înţeles că se va mărita cu un American. E cea mai bună modalitate de a ne cunoaşte. Bani de cadou nu am, dar cred că simpla mea prezenţă ar fi cel mai mare dar pentru ea”, a declarat hotărât Balaban, pentru „Libertatea”. Tânărul vrea din toată inima să o cunoască şi pe fetiţa născută de curând şi despre care presa susţine că ar fi rodul iubirii dintre milionar şi o angajată a lui. Ar vrea să-i ducă în dar o jucărie.
Vrea să facă un test de paternitate. „Ştiţi ce mă bucură pe mine cel mai tare? Că eu sunt singurul băiat al domnului Copos. Măcar pentru asta ar trebui să mă accepte”, a mai declarat Balaban. Pentru a demonstra că el este cu adevărat fiul lui George Copos, Balaban se gândeşte foarte serios să-i ceară în instanţă omului de afaceri să-şi facă testul de paternitate. Din păcate, deocamdată, nu are bani pentru a începe un asemenea demers.


Căsătorit de 30 de ani

George Copos (57 de ani) este căsătorit de 30 de ani cu Cristina. Patronul clubului Rapid s-a căsătorit cu actuala soţie în urmă cu 30 de ani. Cei doi au împreună o fată, Alexandra (26 de ani). În ultimii doi ani, mariajul celor doi a fost zdruncinat din temelii de idila lui Copos cu o angajată, care i-a făcut un copil. Cristina n-a vrut să accepte că în viaţa soţului ei şi-a făcut loc o altă femeie. Alexandra, care locuieşte la New York, i-a transmis în repetate rânduri tatălui său rugămintea să salveze căsnicia.

Comentarii

Ultimă oră