Sari la conținut
opt-jucatori-la-antrenamentele-stegarilor-

FC Brașov s-a înscris în Liga a doua. Transferul lui Chipciu de la Steaua la Anderlecht va umple conturile goale ale stegarilor, trupa de sub Tâmpa urmând să primească 750.000 din această tranzacție. Oficialii galben-negrilor speră ca această sumă să fie punctul de pornire pentru noul sezon. Ei speră ca pe 3 august să evite falimentul și să-l facă pe judecător să accepte un plan de reorganizare. Până atunci, mai marii stegarilor trebuie însă să încropească o echipă care să poată face față rigorilor ligii secunde.  Din păcate deocamdată la antrenamentele brașovenilor sunt foarte puțini jucători, iar timpul rămas până la debutul ligii secunde este extrem de scurt. La ședința de pregătire din această dimineață, condusă de Andrei Șanta și Ioan Naghi, au fost prezenți opt jucători. Buga, Șerban Moraru, Poverlovici, Horia Popa, Tănase, Ciobanu, goalkeeperul Jordi Rodríguez Bertrán din Andorra și nigerianul cu pașaport irlandez, Michael Ademola Ajubade.

Jordi Rodríguez Bertrán are 22 ani și a bifat câteva partide în tricoul naționalei de sub 21 de ani a micuțului stat Andorra. El a jucat pentru echipe din ligile regionale din Spania. Michael Ademola Ajubade are 23 de ani și a evoluat în cariera sa la echipe din Nigeria, Irlanda și Canada.

Oficialii brașoveni caută în continuare soluții pentru completarea lotului. Se pare că stegarii au ajuns la un acord cu Dinamo pentru împrumutul mijlocașului Laurențiu Manole și a fundașului Claudiu Săftescu. Doctorul Gheorghe Popa, președintele Consiliului de Administrație de la FC Brașov, a discutat și cu antrenorul Dan Alexa, care ar fi dispus să vină sub Tâmpa în cazul în care Rapidul nu va scăpa de faliment. Alexa ar putea ajunge la Brașov și cu câțiva jucători din actualul lot al Rapidului.

Comentarii

Ultimă oră