Sari la conținut

Oportunități de carieră pentru studenţi la Technology Day Brașov!

oportunitati-de-cariera-pentru-studenti-la-technology-day-brasov

Technology Day Brașov va avea loc pe 12 noiembrie, la Hotel Aro Palace. Evenimentul isi propune să reunească 100 de studenți pasionaţi de IT şi inginerie care vor participa la o serie de workshop-uri şi sesiuni de interacţiune cu reprezentanţii companiilor. Aceștia vor afla  despre ultimele noutăți în materie de tehnologie și inovații în inginerie și vor avea șansa de a afla ce poziții sau programe de internship sunt disponibile în cadrul companiilor.

Profilul participanților. Technology Day Brașov este un eveniment dedicat studenților în ultimul an, masteranzilor sau proaspăt absolvenților de studii tehnice, cu rezultate academice bune, motivați să inoveze, cu scopul de a ajuta la evoluția societății.

Motive pentru care studenții pot veni la eveniment. Cei care vor participa la Technology Day vor avea ocazia să se pună la curent cu noile tehnologii și trend-uri din domeniu, vor putea interacționa cu reprezentanții marilor companii și vor afla despre programele de internship disponibile in companii de top din industria IT și Inginerie.

Agenda evenimentului La eveniment, cei 100 de participanți vor avea posibilitatea de a participa la un workshop susținut de Siemens – Corporate Technology, denumit “PuzzleIT”, unde participanţii vor lucra in echipe pe o parte a proiectului, pentru ca la final, să vadă cum se realizează un proiect in cadrul companiei Siemens. IBM va avea o prezentare despre ce înseamnă compania și ce programe au pregătit pentru tinerii cu background tehnic, iar Cerner România vor vorbi despre inovația în materie de dispozitive portabile și impactul acestora în domeniul Sănătății. Participanții vor intra în contact cu reprezentanții companiilor și vor avea șansa de a se face remarcați în fața acestora la eveniment.

Companiile prezente la Technology Day in Brasov  sunt:  Siemens – Corporate Technology, IBM și Cerner România.

Participarea la eveniment este gratuită, în baza preînscrierii pe www.hipo.ro

Pentru mai multe detalii legate de companiile prezente, workshop-uri şi desfășurarea evenimentului, se poate accesa secțiunea www.hipo.ro/careerinovationweek/brasov.

Comentarii

Ultimă oră